Megindult a Huawei P20, a P20 Pro és a Mate 10 Pro EMUI 10 frissítése Európában

0

Végre megindult a Huawei korábbi csúcsmobiljainak is az Android 10/EMUI 10 frissítése Európában, néhányan már a hazai felhasználók közül is megkapták az update-et.

A kínai modellekhez képest több, mint 5 hónapos késéssel indult meg a frissítés Európában, de ebben a koronavírus-járvány is közrejátszott, eredetileg ugyanis jóval korábbra tervezte a vállalat a szoftver kiadását a kontinensünkön.

A HuaweiCentra beszámolója szerint a Huawei P20, a Huawei P20 Pro és a Huawei Mate 10 Pro is megkapta az Android 10-re épülő EMUI 10 rendszert, de természetesen nem minden felhasználónál egyszerre jelenik meg az update. Néhány hazai tulaj is jelezte már, hogy tudták frissíteni a telefonjukat a Támogatás app Frissítés menüpontjából, de a többségnek valószínűleg még várnia kell egy kicsit.

A frissítéshez egy meglehetősen nagy, durván 4,5 GB-os adatcsomag letöltése szükséges, de a pontos méret készülékenként változhat. Telepítés után már az új Magazin Stílus fantázianevű felület fut majd a telefonon, ami egy teljesen egészében megújult dizájnt takar. Változnak a színek, az ikonok, az animációk, de persze ezeken kívül számos egyéb újítást is magával hoz az EMUI 10.

Via HuaweiCentral

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid