Készül a Samsung Galaxy S20 Lite

0

2020 elején a Samsung piacra dobta a Galaxy S10 Lite-ot, ami – mint ahogyan a nevéből is kikövetkeztethető – a prémium kategóriás Galaxy S10-nek a megfizethető változata volt. Sokak örömére a megjelenítő teljesen lapos, az akkumulátor kellően méretes, a hardver pedig nagyon korrekt volt, nem csoda hát, hogy a gyártó egy újabb modellen dolgozik – derült ki a Sammobile csapatának köszönhetően.

Egyelőre nem sokat tudni a készülékről, amit most jobb híján nevezzünk Galaxy S20 Lite-nak, de azért szerencsére nem repülő teljesen vakon. A feltételezések alapján az okostelefon háttértára minimum 128 GB-os lesz, valamint már gyárilag a vállalat saját fejlesztésű One UI 2.5 rendszerét fogja futtatni. Az elődjéből kiindulva a készülék valószínűleg Snapdragon 865 chipsettel fog debütálni. (Az S10 Lite-ban Snapdragon 855 van.)

Samsung Galaxy S10 Lite

A készülék természetesen támogatni fogja a legújabb generációs telekommunikációs hálózatokat, de állítólag nem mindegyik Galaxy S20 Lite változat rendelkezik majd 5G modemmel. Az SM-G780 modellszámot viselő, nemzetközi piacra szánt S20 Lite variáns 5G támogatással és anélkül is meg fog jelenni, régiótól függően. Az USA-ban forgalomba kerülő SM-G781 modellszámmal ellátott mobil pedig már csak 5G-s verzióban kerül forgalomba.

Forrás: SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid