Leárazták az ADO A20+ és A20F+ elektromos kerékpárokat

0

Az ADO egy viszonylag új, de kifejezetten gyorsan növekvő gyártó az elektromos járművek piacán, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy nemrég csatlakoztak a Xiaomi Youpin webáruház márkáinak táborába. Mos két friss modellt áraztak le, amelyek már teljes mértékben az európai piacra készültek, érdemes megnézni az ajánlatot!

Az ADO európai raktárról szállít 3-7 munkanap alatt, plusz költségek már nem lesznek, és 1 év garanciát vállalnak a termékeikre. Az alábbi akciók március 20. reggel 8 órától március 30. reggel 8-ig tartanak, de a készletek hamarabb is elfogyhatnak.

Íme az árak:

Továbbá 10% kedvezményt adnak most minden kiegészítőre. Alább megtalálod a bicajok rövid bemutatóját.

ADO A20+ elektromos kerékpár

Az A20+ egy viszonylag kis méretű, összecsukható elektromos bicaj 250W-os motorral, 25km/órás végsebességgel és 10,4Ah-s akkumulátorral, amivel tisztán elektromos hajtással akár 60 km is megtehető egy töltéssel, rásegítéssel pedig 80 km is lehet a hatótáv. Az aksi egyébként kivehető, így külön is lehet tölteni, és kapunk még egy 7 sebességes Shimao váltót is.

Fontos: gázkar csak a nemzetközi (International) verzión van, az EU verzió csak rásegíteni tud az itteni szabályok miatt. De saját felelősségre választhatod az előbbit is.

A bicaj mellé ajándék sisak jár, de ezt külön postázzák Kínából.

ADO A20F+ széles kerekű elektromos kerékpár

Az A20F+ az előző típusnak egy erősebb, terepre is alkalmas változata. Sokkal szélesebb kerekeket kapott, egy igazi “fat bike”-ról van szó, a motor pedig akár 500W teljesítményre is képes a nemzetközi (International) verzió esetében, ennél ráadásul kikapcsolható a sebességkorlát, így akár a 35 km/órás sebességet is el tudja érni. A maximális hatótáv 40 vagy 80 km, attól függően, hogy tisztán elektromos meghajtást használunk, vagy mi is tekerünk, és a motor csak rásegít.

Fontos: az EU verzió az itteni szabályok miatt 250W-ra és 25km/órás sebességre van korlátozva, továbbá nincs rajta gázkar (tehát csak rásegít a motor). De saját felelősségre választhatod a fentebb ismertetett International modellt is.

A bicaj mellé ajándék sárvédő szett jár, de ezt külön postázzák Kínából.

Az ADO márkáról röviden

Az ADO az “A Dece Oasis” rövidítése, ami annyit jelent, hogy “egy oázis a sivatagban”, az inspirációt pedig a gyönyörű Crescent-tó adta. A vállalat küldetése, hogy kiemelkedő elektromos járművekkel lássák el a világ minden táján élő embereket, elsősorban kerékpárokkal, rollerekkel és ezekhez kapcsolódó tartozékokkal. Az ADO egy nagyon gyorsan növekvő vállalat, amely most decemberben csatlakozott a Xiaomi Youpin és az Alibaba Elite Partner Event programokhoz is.

Forrás: ADO

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid