Lebukott a Huawei P50E, hamarosan érkezhet a csúcsmodell olcsóbb kiadása

0

Nemrég Magyarországon is megjelentek a Huawei P50 mobilok, egész pontosan a Pro változat és a hajlítható kijelzős Pocket. A sima P50 nem jutott el hozzánk, de hamarosan bemutatkozhat az olcsóbb P50E, ami nagyon hasonló lesz ehhez.

Friss hírek szerint néhány nap múlva, egész pontosan március 16-án mutatják be a Huawei P50E készüléket, amelyről egyelőre annyit tudni, hogy a felső-középkategóriás Snapdragon 778G dolgozik majd benne. A többi fontosabb jellemzők állítólag megegyeznek majd a normál P50-nel, például a kamerák, az akkumulátor, a gyorstöltés és az IP68-as vízálló minősítés.

Huawei P50

A P50E külsőleg is pont olyan lehet, mint egy P50, csak a hardvert cserélik gyengébbre, persze a Snapdragon 778G sem egy rossz lapka, kellő nyers erővel és modern architektúrával rendelkezik. Az 5G támogatás viszont ezúttal is kimaradhat, mint a Huawei többi friss telefonjánál.

A Huawei P50E első körben a kínai piacon jelenhet meg, és fogalmunk sincs, hogy máshol is kapható lesz-e.

Végül fontos kiemelni, hogy ezek egyelőre csak pletykák, várjuk meg a hivatalos bemutatót, csak utána tudunk majd biztos infókat mondani a Huawei P50E-ről.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid