Bréking: leáll a YouTube Vanced, vége a projektnek

0

A YouTube-on található rengeteg reklám és a korlátozott funkciók miatt egyre többen fizetnek elő a Premium csomagra, de volt egy sokak által kedvelt és használt ingyenes megoldás is, a Vanced  alkalmazás. Sajnos a hosszú évek óta létező, és nagy sikerű app fejlesztői most bejelentették, hogy teljesen leállítják a projektet.

A többek között reklámmentességet és háttérben való lejátszási lehetőséget kínáló YouTube Vanced fejlesztői nemrég bejelentették Twitteren és más hivatalos csatornákon, hogy teljesen leállnak a munkálatok, és mindenféle támogatás megszűnik. A letöltési linkek pedig eltávolításra kerülnek a hivatalos oldalról.

Íme a közlemény lefordítva:

A Vanced nem folytatódik tovább. Az elkövetkező napokban a letöltési linkeket eltávolítjuk. Tudjuk, hogy ezt nem akartátok hallani, de ezt kell tennünk. Szeretnénk megköszönni mindenkinek a támogatást az évek során.

Indoklást nem adtak a fejlesztők, így azt sem tudni, hogy volt-e bármiféle nyomás vagy közbenjárás a Google részéről, de igazából lehetett rá számítani, hogy egyszer bekövetkezik ez.

Túlzottan azért nem kell pánikolni azoknak, akik használják a Vanced appot, a fejlesztők azt írták, hogy a már telepített verziók továbbra is működni fognak. Hogy pontosan meddig, azt nem tudni, de lehetséges, hogy akár évekig.

Mivel a program nem lesz elérhető a jövőben a hivatalos oldalról, így megszaporodhatnak az ezzel kapcsolatos visszaélések. Kétes forrásból ne próbáld meg letölteni, főleg ha nem vagy hozzáértő, érdemesebb inkább lemondani róla.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid