Kicsomagoló videón a még be sem mutatott Samsung Galaxy A53 5G

0

Hamarosan bemutatják a Samsung új középkategóriás telefonjait, a Galaxy A53 5G és a Galaxy A73 5G készülékeket, ám a kisebb modell már most megcsodálható egy kicsomagoló videón. A felvételből az is kiderül, hogy nem lesz töltő az újdonság dobozában. 

Már korábban is lehetett hallani arról, hogy a csúcsmodellek után a Samsung a középkategóriás okostelefonok mellől is elhagyja az adaptert, sőt, gyakorlatilag a gyártó összes új mobilja könnyített dobozzal érkezik mostantól. Most ez beigazolódni látszik, ugyanis a Galaxy A53 5G mellett sincs adapter, csak egy USB-C kábel, egy SIM-tű és némi papír jár a készülék mellé.

A Samsung Galaxy A53 5G a hírek szerint egy 6,5 colos, 120 Hz-es AMOLED kijelzővel, Exynos 1280 processzorral, 64 MP-es fő kamerával, optikai képstabilizátorral, 4K videórögzítés támogatással, 5000 mAh-s akkumulátorral és 25 W-os gyorstöltéssel érkezik.

Íme néhány kiszivárgott sajtókép:

Az új Galaxy A szériás telefonok bemutatója a hírek szerint március 17-én, csütörtökön lesz, tehát már csak napokat kell várni a hivatalos leleplezésre.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid