Lebukott a OnePlus, trükközött a legújabb videójában

0

Érdekes, hogy a mobilgyártók időről időre lebuknak a fotók és videók manipulálásával, ám mégis szinte mindegyikük alkalmazza ezt, és most éppen a OnePlus-t kapták rajta.

Az, hogy magazinoknál retusálják a fotókat, mára teljesen elfogadott dolog lett, hiszen nagy gond nem lehet belőle, maximum megijedünk, ha szembe jön az adott “sztár”. Sajnos azonban ez a mobilok esetében kifejezett problémásnak tűnik, hiszen lehet, hogy valaki az adott képek és videó alapján rendeli meg a telefont.

Jelenleg épp a OnePlus bukott le, az AndroidPolice ugyanis kiszúrta, hogy az egyik friss videón erősen kozmetikázták a OnePlus 6T kinézetét. A 43. másodpercben éppen ráközelít a kamera a Fortnite-ot futtató mobilra, és egészen hihetetlennek tűnő dizájnt láthatunk.

Az egy dolog, hogy az alsó kávát gyakorlatilag teljesen leszedték, de a teljes keret hihetetlenül vékonynak tűnik, és egyáltalán nem a valóságot mutatja. Sok gyártó olyan hátteret és fényviszonyokat választ a képekhez, hogy ne látszódjon annyira a keret, ám egy ilyen reklám szerintünk már túl lép a határon, mivel erősen megtévesztő.

Olvasóinknak tehát mindenképpen azt javasoljuk, hogy mindig próbálják személyesen megtekinteni a hőn áhított telefont, ha pedig ez nem is sikerül, még mindig pontosabb képet kaphatunk mondjuk egy YouTube-os unboxing videóból vagy tesztből, mint a gyártó által kiadott sajtóképekből, reklámokból.

Forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid