Új Galaxy A-szériás Samsung mobil bukott le

0

Bizonyos jelek arra mutatnak, hogy a Samsung hamarosan újabb taggal bővítheti Galaxy A szériáját. A Galaxy A4-nek vélt készülék egy importálási dokumentumban bukkant fel. 

A Zauba egy olyan oldal, ami követi India export, illetve import folyamatait, így olykor besegít a tech média újdonságok után kutató újságíróinak. Egy rejtélyes készülék az SM-A430U modellszámot viseli a lent látható Zauba jegyzeten, ami több más forrás szerint valószínűleg a Galaxy A4 lesz. A telefon nyilván tesztelési célzattal érkezett az ázsiai ország határai közé.

allitolagos galaxy a4 zauba

Mivel a Samsung telefonelnevezési szokásainak megvan a maga belső logikája – ugye a Galaxy A3 idei változata A310F, míg a 2016-os Galaxy A5 az A510F nevet viseli – bőven lehet okunk egy új A szériás okostelefon érkezésére gyanakodni.

A történet szomorú része az, hogy a Zauba dokumentum semmi érdemlegeset nem fedett fel a specifikációk, jellemzők terén, ezért kénytelenek vagyunk várni a további fejleményekre.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid