Lebukott a Xiaomi Redmi Pro 2

0

A kínai Xiaomi legsikeresebb termékszériája, a Redmi hamarosan egy újabb készülékkel gazdagodhat. A korábban szép karriert befutott Xiaomi Redmi Pro folytatásáról van szó, vagyis a Redmi Pro 2 mobilról. Az okostelefon egy rövid időre feltűnt a vállalat weboldalán, majd aztán gyorsan el is távolították onnan. Egy szemfüles illetőnek azért sikerült egy képernyőmentést csinálnia.

Az időben elkészült képernyőkép természetesen nem csupán a készülék létezésének puszta tényét erősíti meg, hanem felfedi annak néhány fontos specifikációját is. A közeljövőben debütáló szerkezet belsejében a számításokat egy Qualcomm Snapdragon 660 lapkakészlet végzi, tehát mégsem a MediaTek Helio P25 kerül a telefon burkolat alá.

A Redmi Pro 2 megjelenítője 5.5 hüvelykes lesz és AMOLED technológiát használ fog használni. A készülék energiaellátását egy 4100 milliamperórás akkumulátor biztosítja. A telefon elsődleges képrögzítő megoldása pedig egy 16 megapixeles duál kamerarendszer lesz.

Xiaomi Redmi Pro

Ami az árakat illeti, a screenshoton 174 dollárnak megfelelő helyi pénzt lehet látni, ami vélhetően a 3GB/64GB-os modellre vonatkozik, de számítunk egy 4GB/128GB-os variánsra is.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid