Lefényképezték a Samsung Galaxy A55-öt

0

Arról már mi is beszámoltunk, hogy a Samsung még ebben a hónapban leleplezi a Galaxy A55-öt, ami erős versenyzője lesz a középkategóriás mezőnynek. Túl sok felfedni való titok nincs már az okostelefon kapcsán, ismerjük a jellemzőit, láttuk már renderelt képeken, és most valaki le is fotózta.

A fényképeken látható dizájn megegyezik azzal, ami a korábbi rendereken szerepelt, jól kivehetőek a lapos oldalak, és a fizikai gombok alatti kiemelkedő rész. Ez a formatervi megoldás nem újdonság, láthattuk már a Galaxy 15 és a Galaxy A25 készülékeken is.

A Samsung Galaxy A55 három hátlapi képrögzítővel lesz felszerelve, és a képek alapján citromsárga színben is jól fog mutatni. A keret kevésbé élénk, mivel nem műanyagból, hanem fémből készül, ez előrelépés a Galaxy A54-hez viszonyítva.

A készülék várhatóan 6,6 hüvelykes OLED képernyővel érkezik, a Full HD+felbontású megjelenítő támogatja majd a 120 Hz-es képfrissítési rátát. A kijelző takarásában Exynos 1480 lapkakészlet teljesít szolgálatot, akár 12 GB RAM és legfeljebb 256 GB háttértár mellett.

A belső tárhely állítólag bővíthető lesz, a célra egy akár 1 TB kapacitású micro SD kártyát is használhatunk majd. A chipset egyik érdekessége az AMD által fejlesztett Xclipse 530 grafikus vezérlő, ami elsősorban a fotózást hivatott segíteni.

Samsung Galaxy A55

A hátlapi kamerák közül a főszerepet az 50 megapixeles elsődleges modul kapja, amelyet egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 5 megapixeles makró egység egészít ki. Az előlapi kamera 32 megapixeles szelfiket lő, a műsor pedig addig tart, amíg az 5000 mAh kapacitású akkumulátor le nem merül. A szoftveres frontot Android 14 tartja majd.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid