Lefoglaltak egy rakat “hamis Apple Airpods” fülest az amerikai hatóságok, de a képeken egészen más van

0

Meglehetősen vicces eset történt az USA-ban, ugyanis a hatóságok büszkén jelentettek be egy nagy fogást, de eléggé benézték a dolgot, és azonnal le is buktak. Valószínűleg sosem hallottak még a OnePlus-ról.

Twitteren osztotta meg az amerikai vámhatóság, hogy a JFK nemzetközi repülőtéren 2000 darab hamis Apple Airpods füles foglaltak le, amik Hong Kongból érkeztek, és ha “eredetiek” lennének, akkor közel 400 ezer dollárt érnének. Ebben még nem lenne semmi különös, de pár homályos fotót is mellékeltek, és így már nyilvánvalóvá válik a tévedés:

Egy OnePlus Buds szállítmányt foglaltak le az amerikaiak, és bár nyilván van hasonlóság a két termék között, azért összekeverni nem igazén lehet őket, már csak a gyári OnePlus csomagolás miatt sem. Persze, tudjuk, nagyon sok vezeték nélküli füles merített az utóbbi években az Airpods dizájnjából, de ez egy piaci tendencia, nincs benne semmi meglepő.

Ami meglepő, az inkább a hatóságok inkompetenciája, ők valószínűleg nem ismernek mást az Airpods-on kívül, és minden hasonló terméket hamisítványnak könyvelnek el.

A OnePlus amerikai szárnya egyébként viccesen reagált, csak ennyit írtak: “Hé, kérjük azokat vissza!”

Via AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid