Lefotózták a Honor Magic 6 Prót

0

Habár a Honor nemrég leplezte le 90 GT nevű, igencsak erőteljes jellemzőkkel büszkélkedő készülékét, az elsőt, amit akár 24 GB RAM-mal is megvásárolhatunk, a színfalak mögött gőzerővel dolgoznak a Magic 6 széria tagjain. Az interneten nemrég megjelent az első fénykép, amelyen a Pro modell látható. A fotó alapján nagyon úgy fest, hogy a Magic 6 Pro eléggé hasonlítani fog elődjére.

Az okostelefonról készült állítólagos fényképet a kínaiak kedvelt közösségi oldalán a Weibón tették közé. Mint látható, az mobil három hátlapi kamerával lesz felszerelve, ezeket háromszög alakzatba rendezi a kínai gyártó. A legfelsőn egy periszkóp lencse található, mellette pedig egy “100x zoom” felirat olvasható. A felhasználó közzétett egy renderelt képet is, ami még egyértelműbben ábrázolja a kamerasziget kialakítását.

Az új fotó alapján kijelenthetjük, hogy a Honor nem dolgozza át forradalmian az Magic 6 Pro formatervét, és inkább megmarad a jól bevált dizájn mellett, legfeljebb annyit tesz, hogy javít a kamerákon, de azok elrendezésén, külalakján nem változtat érdemben.

A Honor Magic 6 Pro belsejében Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet teljesíthet szolgálatot. Visszatérve a kamerákra, az egyik jelentés szerint a Honor az OmniVision új, OV50K szenzorát fogja alkalmazni a készülék képrögzítő egységeiben. A vállalat azt már korábban megerősítette, hogy 2024 januárjában Porsche Design kiadású telefonokkal is jelentkezni fognak, ami arra utal, hogy az új zászlóshajó sorozat szintén az év első hónapjában debütálhat.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid