Kiárusítás: a legjobb Xiaomi robotporszívó most EU raktárról akciós

0

A Xiaomi legjobb robotporszívója, a Roborock S50 most még a szokásosnál is jobb áron kapható, ráadásul EU raktárról, így a szállítás gyors, és garantáltan vámmentes. Viszont nagyon gyorsan fogy, érdemes időben lecsapni rá. (Link és ár a cikk végén.)

A Xiaomi Roborock S50-nek (2. generáció) nem igazán van konkurenciája, mivel gyakorlatilag mindenben maga mögé utasítja a hasonló árú termékeket. Nagyon erős, 2000 Pa szívóerővel rendelkezik, így a vastagabb szőnyegekkel sem lesz problémája, ráadásul automatikusan érzékeli a szennyezettebb részeket, és ilyenkor magától nagyobb fokozatra kapcsol.

Emellett a felmosás sem okoz neki problémát, mivel kapott egy víztartályt, így parkettánkat és járólapunkat is makulátlanra tisztítja. Nagyon fejlett rendszerrel bír, hiszen 13 szenzor segítségével térképezi fel a teret, és gondoskodik arról, hogy egyetlen apró sarok se maradjon ki a takarítás során. Amikor végzett, visszamegy a töltőállomáshoz, így a működése teljesen automatikus.

A fejlett appnak köszönhetően időzíthetjük, és távolról is irányíthatjuk, így mire hazaérünk már csak a tisztaság fogad minket. Egyik különlegessége, hogy mi is kijelölhetjük az útvonalát, de még a területét is, hogy hol szeretnénk, ha rendet rakna. Mindezt egy térképen tudjuk megadni, amit a Xiaomi robotporszívója maga rajzol meg a szenzorai alapján.

A Xiaomi Roborock S50 (hivatalos EU-s verzió) általában 450-500 dollár körül szokott menni, most azonban mindössze 399,99 dollárért lehet beszerezni a Tomtop EU raktárából, vagyis kb. 115 ezer Ft-ból kijön. Sajnos csak 100 db-os a készlet, és a nagy része már el is fogyott, így nem tart már sokáig a lehetőség. Részletek és rendelés ezen a linken.

A robotporszívó mellett egyébként a Xiaomi M365 elektromos roller is nagyon jó áron van, a WDXM limitált kuponnal most csak 439,99 dollár (szintén EU raktárról).

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid