A legjobbak között a magyar 4G hálózat

0

A legújabb felmérések szerint nagyon jól teljesítünk mobilinternet terén, hiszen alig néhány ország van, aki megelőz minket ha 4G-ről van szó.

Az OpenSignal készítette a jelentést, amiben a világ országainak hálózatát vették górcső alá, azon belül is a 4G-t vizsgálták. Ha megnézzük a listát, ahol átlagos letöltési sebesség alapján rangsorolták az országokat, láthatjuk, hogy nincs okunk panaszra, hiszen Magyarország az előkelő 5. helyen található.

Európán belül csak Norvégia és Hollandia előz meg minket, és olyan fejlett országokat utasítunk magunk mögé, mint Németország, Olaszország, vagy éppenséggel Franciaország. Ezek között akad olyan, amelyik még a 25 Mbps-os átlagos letöltési sebességet sem éri el. Állítólag ennek az lehet a fő oka, hogy ezen országok főleg a 3G szolgáltatásra helyezték a hangsúlyt, és inkább azt építették ki az elmúlt években.

Az is pozitívum, hogy a 4G szolgáltatások hozzáférhetőségét illetően Magyarország ugyancsak a harmadik helyen végzett (Európában), hiszen remek 4G lefedettséggel rendelkezünk.

Forrás: Hvg

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid