Lelepleződtek az Oppo Find X specifikációi

0

Az Oppo mondhatni teljesen visszavonult a csúcskategóriás okostelefonok gyártásától az elmúlt években. A vállalat azonban visszatérését tervezi a felsőkategóriás szegmensbe, és ezt nemrégiben hivatalosan is elismerte. A mobil neve Oppo Find X lesz, ráadásul most még a jellemzői is kiszivárogtak.

A kínaiak prémium készülékének nemcsak a hardveres összetétele került nyilvánosságra, de még renderelt képekkel is tudunk szolgálni. Na persze ezek valódiságát még egyelőre senki nem igazolta, így teljes mértékben nem érdemes félretenni a fenntartásokat. Ami a telefon formatervét illeti, úgy látszik nem ússzuk meg a szenzorszigetet, viszont legalább nem olyan nagy ez a notch.

Összességében véve az okostelefon tisztára úgy néz ki, mint egy OnePlus 2, de ebben az esetben egy jóval prèmiumabb megjelenésről van szó, hiszen a műanyag hátlapot üveg váltja, és az egészet megspékelték egy felettébb egyedi mintázattal. Úgy látszik a vertikálisan pozicionált fém kamerasziget vissza fog térni, ám ezúttal két érzékelő található a konstrukció belsejében.

Az Oppo Find X prèmium burkolata alatt komoly hardver fog dolgozni, számíthatunk Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészletre, 8 GB RAM-ra, valamint 256 GB belső tárhelyre. Az akkumulátor kapacitása is tisztességes lesz a maga 4000 milliamperórájával, ami pedig a szoftveres oldalt illeti, Android 8.1 Oreo fogad minket már a legelső bekapcsolás után. A további említésre méltó jellemzők között állítólag megtalálható a 3D arcfelismerésen alapuló képernyőfeloldás, habár a szenzorsziget méretéből ítélve ez elég valószínűtlen.

Egyelőre nem tudni, hogy az Oppo mikor fogja hivatalosan bemutatni az új zászlóshajót, de várhatóan bizonyos ázsiai piacokon már a bemutató után azonnal kapható lesz. Mivel a gyártó terjeszkedik Európában, valószínűleg a mi kontinensünket sem fogja elkerülni a telefon hivatalos forgalmazása.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid