Lemfo LEM8 – 4G-s okosóra Android 7.1-gyel és AMOLED kijelzővel

0

A kínai Lemfo nagymester az okosóra témakörben, és a gyártó sokszor addig pakolja funkciókkal a termékeit, hogy a végén egy apró okostelefon keletkezik. Így aztán nem túlzás állítani, hogy az olyan szerkezetek, mint az új Lemfo LEM8, simán kiváltanak egy mobilt is. Ez a csinos kiegészítő saját LTE modemmel rendelkezik, így hívások indítására és mobilnetezésre is alkalmas, de ezen kívül még számos klassz tulajdonsága van, csak győzzük őket felsorolni!

Jelen írás apropója az, hogy a készülék nemrég jelent meg, és kedvező áron rendelhető a TomTop webáruházából, akcióban nettó 129,99 dollárt kérnek érte. Tekintetünket elsőnek a készülék gyönyörű, kör alakú megjelenítője ragadja meg, ami nem is csoda, hiszen az óra 1,39 colos, 400×400 felbontású AMOLED kijelzőjén életre kelnek a színek, többek között ez az organikus panelek elvitathatatlan érdeme.

Az óra nem csupán csinos és sportos, hanem ellenálló is egyben, aminek nem csupán az aktív életet élők fognak örülni. A Lemfo LEM8 titán ötvözetből készült háza csepp és porálló, mégpedig az IP67 szabványnak megfelelően, így bár búvárkodáshoz nem vihetjük magunkkal, nem kell zsebre vágni, ha elered az eső.

Az ellenálló külső váz belseje otthont ad egy négymagos MediaTek MT6739 professzornak, ami egyébként mobilokban is szolgálatot teljesít, ráadásul 2 GB RAM és 16 GB eMMC háttértár került mellé, így a teljesítmény egyetlen percig sem lesz alku tárgya. Az óra csatasorba állít egy csomó érzékelőt és szenzort, van köztük lépésszámláló, pulzusszámláló, és magasságmérő is többek között. Az igazán klassz persze nyilván az okosóra telefon funkciója, a készülék beépített LTE modemének köszönhetően egy NanoSIM behelyezését követően simán tudunk hívásokat indítani, fogadni, okostelefon párosítása nélkül. Váratlan, de örömteli módon a készülék támogatja a B20-as 4G hálózatokat is, így az országon belül nem lesz olyan régió, ahol ne tudnánk használni az apróságot.

A mobil saját navigációs rendszerrel is bír, a GPS műholdak jelének köszönhetően sosem fogunk eltévedni, bármerre is vigyen utunk, és ez a funkció sem kívánja mobil csatlakoztatását a Lemfo LEM8-hoz. Persze egy okosóra igazi ereje abban lakozik, hogy a mobillal összekötve újabb lehetőségek nyílnak meg a felhasználók számára. A párosított eszközök Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikálnak egymással, az óra jelzi és fogadja az értesítéseket, így sokszor nem is kell a telefonhoz nyúlni, hogy naprakészek maradjunk a világ és az életünk dolgait illetően. Bár az órának saját 2 megapixeles kamerája is van, a segítségével távirányíthatjuk a mobil képrögzítő apparátusát, de a telefon multimédia lejátszója is teljesen az uralmunk alá kerül, mihelyt létrejött a kapcsolat.

A kütyü a rengeteg funkció miatt komolyabb energiákat igényel működéséhez, de a gyártó erre is gondolt, így egy egészen méretes, 580 mAh kapacitású akkumulátort szereltek a készülékbe. A Lemfo LEM8 okosórákhoz szabott Android 7.1.1 Nougat operációs rendszert futtat, ezen kívül tökéletesen használható lesz bármilyen eszközzel, ami legalább Android 6.0 Marshmallow verzióval rendelkezik.

A Lemfo LEM8 egy sokoldalú, ellenálló, akár másodlagos telefonként is használható apró masina, és most komoly leárazást kapott a TomTop oldalán, így mindössze 130 dolláros áron vihető. További részletekért és megrendelésért kattintsatok bátran erre a linkre!

Vagy esetleg más jellegű órára vágysz? A Lenovo Watch S okosóra szintén akciós, ami ugyan nem rendelkezik ilyen széles spektrumú funkcionalitással, viszont most harmadáron, 36.99 dollárért rendelhető. Ha többet szeretnétek megtudni erről a viselhető eszközről, esetleg vásárolnátok egyet – ennyi pénzért szinte ajándék -, akkor érdemes erre a linkre kattintani a további tudnivalókért!

Lenovo Watch S

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid