Lencsevégre kapták a Sony Xperia Z4 előlapját?

1

Kína legnépszerűbb közösségi oldalán, a Weibon van egy pár bennfentes, akik mindig érdekes dolgokat szivárogtatnak ki a soron következő Androidos újdonságokról. Ezúttal a Sony Xperia Z4 front oldalát fotózta le valaki, és tette közzé. 

Mint mindig, most is javasoljuk, hogy fenntartásokkal kezeljétek ezeket a képeket, amelyeken állítólag a soron következő Sony csúcsmobil előlapjai láthatóak. A képek tanúsága szerint forradalmi újításokat a dizájn terén nem érdemes várni, viszont a kijelző melletti kávák határozottan vékonyodtak a korábbi generációkhoz képest.

Sony Xperia Z4 front leak

Az előlapi kamera és fényérzékelő helyet cserélt, valamint a hangszórók is visszakerültek oda, ahol a Z2 esetében voltak. Plusz információkat nem szellőztettek meg, egyelőre úgy tudni, hogy egy valódi fenevad lesz a Sony újdonsága, Snapdragon 810-zel, 4 GB RAM-mal és egy 5.2 hüvelyk körüli kijelzővel, amelyből lesz Full HD-s és QHD-s változat is.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid