Lencsevégre kapták a OnePlus 7T Pro prototípusát

0

A OnePlus általában 6 havonta ad ki csúcsmobilokat, így tehát nem meglepő, hogy máris készül az újabb generáció, az viszont már érdekesebb, hogy állítólagos képek is vannak a következő zászlóshajó prototípusáról.

Az egyik ismertebb kiszivárogtató nemrég megerősítette, hogy valóban készül a 7-es széria T-vel jelölt változata, ami jó eséllyel a OnePlus 7T és a OnePlus 7T Pro modelleket foglalja majd magában.

Ez persze még nem akkora újdonság, ám érkezett két fotó is:

Ezeken állítólag a 7T Pro prototípusa szerepel, és bár a dizájn egy részét egy speciális tok takarja, így is jól látszik, hogy nagyon hasonlít a készülék a 7 Próra. A káva kifejezetten vékony, és a kijelző két oldalt továbbra is hajlított lesz.

A tok felső részén van némi extra hely, vagyis ezúttal is valamilyen mechanikus (pop-up) szelfikamerát használhat a gyártó. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy egyelőre még nem kerül alkalmazásra az Oppo által fejlesztett, kijelző alá épített láthatatlan kamera.

Hogy pontosan milyen újításokat hoz majd a OnePlus 7T Pro, arról egyelőre fogalmunk sincs, de jó eséllyel a Snapdragon 855-öt az újabb 855+-ra cserélik. A bemutatóra valamikor október legvégén kerülhet sor.

Végül pedig érdemes megjegyezni, hogy amennyiben valódiak is a képek, ez csak egy prototípus, így nem biztos, hogy pontosan ilyen lesz a végleges modell.

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid