Hamarosan érkezik a (Xiaomi) Redmi Note 8

0

Voltak korábban is pletykaszinten különböző értesülések a Xiaomi által vezetett Redmi brand Note szériájának következő generációjáról, de eddig semmi hivatalos nem hangzott el a készüléket illetően. Páran a márka rajongói közül nemrég fogták magukat, és egyből a legautentikusabb személyt keresték fel kérdéseikkel, és mindenki legnagyobb meglepetésére Lu Weibing válaszolt a Redmi Note 8-cal kapcsolatos faggatásra.

A Redmi fanok a Weibo oldalán vették elő a márka vezető termékmenedzserét, akit a Redmi Note 8-ról igyekeztek kivallatni. Lu Weibing pedig felelt, igaz, a válasza messze nem volt se bőbeszédű, sem pedig információkban gazdag. Viszont azt ő is megerősítette, hogy a Redmi Note 8 hamarosan debütálni fog, és idézve a cégvezetőt, “erősebb lesz, mint a szomszédos ajtó”. Hogy Weibing mit akart ezzel mondani, az nem teljesen tiszta – pláne, hogy a GSMArena munkatársai is csak Google fordító segítségével tudtak eligazodni a kínai szövegen – de talán valami olyasmire gondolt, hogy sokkal jobb lesz, mint a konkurencia termékei, illetve utalhatott egy komoly előrelépésre az elődhöz képest.

Ami nekünk ebből igazán lényeges az az, hogy kvázi hivatalosan is megerősítette a készülék érkezését, és ha minden igaz, akkor nem is kell már sokat várni a legendás hírnévre szert tett középkategóriás széria legújabb tagjára. Sajnos azt egyelőre nem tudni, hogy hardveresen mit fog kínálni számunkra a Redmi okostelefonja, de ha valóban itt van a bemutató a nyakunkon, valószínűleg fogunk még róla hallani.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid