Lencsevégre kapták a Poco X5-öt

0

Amennyiben létezik az okostelefonok és a krikett iránt rajongóknak valamiféle metszete, akkor nekik biztosan nagyon izgalmas lesz az alábbi pár sor. Szóval már hónapok óta lehet hallani a Poco X5-ről, a telefon tanúsítványokat kap, kiszivárog róla néhány jellemző, de a megjelenésnek semmi híre, egyelőre. Ennek ellenére valaki most lefotózta a készüléket egy híres indiai krikettjátékos kezében, aki még csak nem is leplezte, miféle mobil van a tenyerében.

A képeken Hardik Pandya látható, ő egy indiai krikettjátékos, kezében pedig egy okostelefon, ami nagy valószínűséggel a Poco X5, teljes életnagyságában. A mobilon nincs semmi spéci tok, ami takarná a dizájnját, a rangos sportoló pedig a legnagyobb nyugalommal telefonál rajta, vagyis ő sem töri magát, hogy dugdossa a még hivatalosan be sem mutatott készüléket.

Igencsak valószínű, hogy a Poco és a krikettjátékos között valami partneri kapcsolat van, vagy lesz, Pandya pedig azok sorát erősíti majd, akiknek a készülék népszerűsítése lesz a feladata.

A korábbi szivárogtatások szerint a Poco X5 lényegében egy ismételten kiadásra kerülő Redmi Note 12 lesz, amelynek belsejében Snapdragon 695 teljesít majd szolgálatot Snapdragon 4 Gen 1 helyett. Érkezik egy Pro modell is, abban viszont Snapdragon 778G duruzsolhat, az okostelefon alapjául pedig a már megjelent Redmi Note 12 Pro Speed szolgál majd.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid