Lenovo P70 – üzemidőbajnok a középkategóriában

0

Elérhetővé vált a kínai piacon a Lenov P70, amelynek legfőbb csábereje a 4000 mAh-s akkumulátora lehet. Ennek segítségével akár 34 napos készenléti időt is produkálhat a készülék a gyártó szerint. Egyébként a 224 dolláros áron értékesített mobil egészen kellemes specifikációkkal rendelkezik.

A brutális akkumulátor mellé középkategóriás komponenseket pakolt a kínai gyártó: 5 colos HD kijelző, 64 bites, nyolcmagos, 1.7 GHz-es MediaTek MT6752 chipset és MaliT760-MP2-es grafikus gyorsító.

Lenovo P70

A 2 GB RAM megléte is ad némi okot az örömre, és az is jó hír, hogy a 16 GB-os belső tárhely tovább bővíthető microSD kártyával. A hátlapon található kamera 13 megapixeles, míg az előlapi modullal 5 megapixeles önarcképeket készíthetünk.

A készülék két SIM kártyát fogad, ráadásul nem maradt ki belőle az LTE modem sem, amelynek segítéségével akár 150 Mbps-os letöltési sebesség is elérhető 4G hálózaton keresztül. 142 x 71.8 x 8.9 mm-es dimenzióival, valamint 149 grammos tömegével a P70 kényelmes egykezes használattal kecsegtet. A mobilon Android 4.4 KitKat fut, és egyelőre csak Kínában kapható.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid