Lenovo ThinkBook 16+ laptop áron alul a Cafago oldalán

0

A Cafago webshopjából most akciósan rendelhető a Lenovo ThinkBook 16+ laptop nagy teljesítményű AMD processzorral, 16 GB RAM-mal, 512 GB SSD-vel, IPS megjelenítővel és Windows 11 operációs rendszerrel. A noteszgépet európai raktárból küldik, vagyis nem terhelnek bennünket további költségek és a kiszállítás is hamar lezajlik majd.

A Lenovo gépe 16 hüvelykes, Full HD felbontású IPS LCD megjelenítővel lett felszerelve, amelynek takarásában egy AMD Ryzen R5-6600 processzor dolgozik 16 GB LPDDR5 operatív memória, valamint egy 512 GB kapacitású SSD társaságában.

A képernyő hozza az RGB színskála 100 százalékát. A grafikus gyorsítás feladatát egy integrált, de kellően nagy teljesítményű Radeon 660M kártya biztosítja, nem ezzel fogsz maximum felbontáson Hogwarts Legacy-zni, de a mindennapos feladatokhoz bőven elegendő lesz, meg talán egy kis lájtos játékhoz is, ha szórakozni akarsz munka után. A szoftveres környezetet Windows 11 szolgáltatja, ami már ott lesz a gépen előretelepítve.

Apropó munka: a ThinkBook 16+ mindössze 1,8 kg-ot nyom, vagyis hozhatod, viheted, a mindössze 16,5 mm-es vastagságú, fémházas laptop bármilyen táskába belefér majd. Adatkommunikációra az USB portok mellett használhatjuk a Wi-Fi 6 modult, illetve rendelkezésre áll a Bluetooth 5.3 szabvány is. A noteszgépet ki lehet lőni külső monitorra is, mivel HDMI 2.1 csatlakozóval szintén fel van szerelve. Az energiaellátás feladatát egy 62 wattórás telep igyekszik biztosítani.

A Lenovo ThinkBook 16+ most 1012,61 dolláros áron rendelhető a Cafago webáruházából, ami hazai pénzben cirka 356 ezer forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Megjegyzés: külföldi oldalakon mindenképp PayPallel érdemes fizetni, ez védelmet nyújt.

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid