Lepontozták a OnePlus 10 Pro kameráját

0

Kikerült a DxOMark weboldalára a OnePlus 10 Pro kameratesztje, és a készülék nem kapott túlzottan magas pontszámot, a hasonló kategóriás csúcsmodellek többsége jobban teljesít nála, sőt, jó pár korábbi zászlóshajó is beelőzte.

A OnePlus 10 Pro hátlapi kameráit összességében 127 pontra értékelte a DxOMark csapata, ami csak a toplista 27. helyére volt elég. Összehasonlításképpen a jelenlegi első helyezett, a Honor Magic4 Ultimate nem kevesebb, mint 146 ponttal rendelkezik, de olyan korábbi modellek is előrébb szerepelnek a OnePlus készülékénél, mint a Xiaomi Mi 10 Pro vagy a Huawei Mate 40 Pro.

Íme az aktuális toplista eleje:

Mindez persze nem jelenti azt, hogy a OnePlus 10 Pro kamerái rosszak, csak éppen elmaradnak az élvonaltól. Az alacsony pontszámban több negatívum is nagy szerepet játszott, a teszt alapján például gyenge fényviszonyoknál színhibák jelentkeznek, rózsaszínes árnyalatúak lesznek a képek, az ultraszéles kamera pedig zajos fotókat készít, amelyek nem túl részletgazdagok.

Kiemeltek azért néhány erősséget is, kiváló például a dinamikatartomány, általánosságban véve jó a fotók részletessége, és a portréképeknél szépen elkülöníti a rendszer a hátteret. A teljes tesztet itt olvashatod angolul.

Forrás: DxOMark

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid