Lesifotón a kijavított Samsung Galaxy Fold

0

Korábban már hírül adtuk, hogy a Samsung befejezte a hajlítható Galaxy Fold újratervezését, állítólag kijavították a korábbi hibákat, és már készülődnek a tömeggyártáshoz. Pontos megjelenési időpont még nincs, de már javában tesztelik a mobilt, és valaki nemrég lencsevégre is kapta.

Íme az első fotó a Galaxy Fold második generációjáról, amely kikerült az internetre. Igazából túl sok érdekesség nem látszik rajta, és a minőség sem az igazi, de ezt már megszokhattuk a hasonló kiszivárgott képeknél. A fotó egyébként Indiában készült, talán valamilyen tömegközlekedési eszközön, és a tesztelő nem volt túlzottan elővigyázatos (vagy szimplán csak szándékos szivárogtatásról van szó, hogy a Samsung fenntartsa a hype-ot).

Egy korábbi jelentés szerint egyébként két fontos dolgot javított a Samsung az hajlítható mobilján. Egyrészt megoldották, hogy a kijelző felső védőrétege ne legyen olyan könnyen eltávolítható (sokan normál védőfóliának nézték), másrészt pedig alakítottak kicsit a hajlítási mechanizmuson, hogy ne juthasson be por, szennyeződés a megjelenítő alá.

Hogy pontosan mikortól lesz ténylegesen kapható a mobil, azt egyelőre nem tudni, hivatalos bejelentés még nem volt ezzel kapcsolatban, de teljes mértékben érthető, hogy a Samsung elővigyázatos, nem szeretnének másodszorra is felsülni a készülékkel.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid