Lesz 6 GB RAM-os Galaxy S8, de van egy rossz hírünk

4

Idén januárban elkezdtek felröppenni olyan pletykák, hogy a Samsung Galaxy S8 kapni fog egy 6 GB RAM-mal szerelt változata is. A megnövelt rendszermemóriával érkező variánsnak azonban nem örülhetünk globálisan. A legfrissebb hírek szerint az említett kiadás csak bizonyos piacokon lesz kapható. 

Minden napra jut valami Galaxy S8 tudnivaló, pletyka vagy értesülés, ennek a legújabbnak azonban sokan nem fognak örülni. A 6 GB RAM-mal ellátott Galaxy S8 kizárólag a kínai vásárlók számára lesz elérhető, a többieknek be kell érni 4 GB operatív memóriával. Egyébként a plusz RAM valószínűleg semmilyen érezhető előnyt nem jelent majd, de a Samsung nem szeretne hátrányba kerülni a 6-8 GB memóriával szerelt kínai csodákkal szemben az ázsiai piacon.

A hír forrása Kevin Wong, aki egy Weibo poszt formájában tette közzé értesüléseit. Az úriember egyébként egy kutatási igazgató az IHS kínai részlegénél, így valószínűleg van rálátása bizonyos folyamatokra. Ennek ellenére természetesen nem szabad készpénznek venni az állítását, hiszen a Samsung ebből még semmit nem erősített meg hivatalosan.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid