Leszólta a HTC a Galaxy S5 dizájnját!

0

Úgy látszik, hogy a HTC szeret piszkálódni, mivel már nem az első alkalommal űz gúnyt a Samsung Galaxy S5 dizájnjából. Korábban ragtapaszhoz hasonlították az S5-öt, és most is ezzel jöttek elő.

A HTC USA és a HTC US egy-egy Twitter üzenetet tett közzé a következő képpel:

HTC-One-M8-Galaxy-S5-band-aid

A három sebtapasz pont olyan színű, mint amilyen változatokban a Galaxy S5 is kapható (arany, kék és fekete), mellettük pedig természetesen a HTC One M8 szerepel mint jó példa.

Az egyik vicces üzenet így szól: “Introducing the cure for bad design.” ami magyarul annyit jelent, hogy itt a gyógymód a rossz dizájnra. A másik kommentár is hasonló: “One of these things is not like the other.” azaz a következő dolgok közül az egyik nem olyan mint a többi.

Habár egyik tweetben sem említik konkrétan a Galaxy S5-öt, elég egyértelmű, hogy a Samsung csúcsmodelljéről van szó. A gyártó egyébként korábban már magyarázatot adott arra, hogy miért is lett pontozott felületű az S5. A fő ok az egyedi kinézet, és a különleges tapintás

A ragtapaszhoz való hasonlítás nem nagy újdonság egyébként, és maga a HTC egyik vezetője is megosztotta már korábban a következő képet a követőivel:

galaxy-s5-sebtapasz

HTC USA, HTC UK

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid