Letesztelték a HTC következő csúcsmobilját

0

Egy rejtélyes HTC okostelefont jelent meg a méltán populáris szintetikus tesztapplikáció, a Geekbench adatbázisában. A program weboldalán egy felsőkategóriás felszereltséggel rendelkező mobilt listáznak, ami a spekulációk szerint nem más, mint a HTC U11 Plus. 

A telefon egy igazi nagyágyú, szóval semmi meglepetés nincs abban, hogy a készülék hardveres ereje egy Qualcomm Snapdragon 835 lapkakészletben összpontosul. Az operatív memória mennyisége hozza az átlagot, amit idén egy zászlóshajó-szintű okostelefontól elvárunk, ennek fényében 4 GB RAM található az eszköz belsejében. A teszt futtatásának pillanatában Android 8.0.0 Oreo rendszer működött a prototípuson.

Pontosan nem tudni, hogy melyik HTC mobilról van szó, de többek között a GSMArena munkatársai is úgy vélik, hogy a november másodikán bemutatásra kerülő HTC U11 Plus-ról van szó. A kérdéses rendezvényre szóló meghívó egy példánya épp pár nappal ezelőtt szivárgott ki. Vajon az ilyenek tényleg kiszivárognak, vagy a gyártók szoktak mindig apróbb csemegéket lökni az újdonságokra éhes rajongóknak? #illuminati

Amíg a fenti költői kérdésen morfondíroztok, addig eláruljuk, a teszten a telefon pontosan úgy szerepelt, ahogyan egy Snapdragon 835-tel szerelt androidos mobilról feltételezhető, a masina egyébként kb. ugyanazt produkálja, mint a HTC U11.

A további pletykált specifikációk között 6 colos, 18:9-es QHD+ kijelző, 12 és 8 megapixeles kamerapáros, valamint IP68-as vízállóság is szerepel.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid