Letesztelték a Samsung Galaxy A8 2016-os kiadását

0

A Samsung Galaxy A széria olyan középkategóriás okostelefonokat vonultat fel, amelyek már a prémium szegmens felé kacsintgatnak. A sorozat sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy folyamatosan érkeznek a tavalyi modellek folytatásai. Most a Galaxy A8 idei változata tűnt fel a GFXBench weboldalán, lerántva a leplet némely fontosabb jellemzőjéről.

A teszprogram szerint 5.1 colos kijelzővel jön az A8 (2016), a képátlót azonban nem mindig sikerül eltalálni. Minden bizonnyal a tavalyi modellhez hasonlóan egy 5.7 colos, Full HD felbontású Super AMOLED panelt kap majd az újdonság. A belső erőt egy Exynos 7420 chipset fogja adni, ami az S6 modellekből és a Note 5-ből lehet ismerős. A rendszermemória mérete 3 GB, míg a belső tárhely 32 GB-os lesz.

a810 gfxbench

Ami a kamerákat illeti, a hátlapon egy 16 megapixeles apparátus feszít, amit egy 5 megapixeles érzékelő egészít ki az előlapon. A rendszer sem lesz elavult, hiszen a készülék már gyárilag Android 6.0.1 Marshmallow-t futtat. Az SM-A810 modellszámú okostelenfont egyébként nem olyan régen a Zauba oldalán is megpillantották, azaz már nem lehet olyan messze a bemutató.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid