Leválik a Nexus 6 hátlapja?!

1

Úgy látszik a Nexus 6 háza táján sem minden problémamentes. A Google referenciakészülékére most többen panaszkodni kezdtek, ugyanis az általuk birtokolt phabletnek levált a hátlapja. 

Ezúttal nem egy egyszeri, izolált esetről van szó, különféle oldalakon – mint például a Reddit -, több ember is kiposztolta hogyan járt a készülékével. Volt aki szerint a hátlap nincs megfelelően odaragasztva, de mások ennél tovább mentek, szerintük ugyanis az akkumulátor felpúposodása miatt kezdett a mobiljuk hátlapja leválni.

Nexus 6 levalt hatlap

Természetesen a Nexus 6 gyártásáért felelős Motorola is reagált a vásárlói panaszokra: az egyik pórul járt felhasználó Twitter bejegyzésére azt kommentálták, hogy tudnak a jelenségről, mely szerint néhány készülékük nem megfelelően leragasztott hátlappal került értékesítésre. Ha minden igaz, ezeket a mobilokat a gyártó zokszó nélkül cseréli, amennyiben te is ezt a problémát tapasztalod a saját példányoddal, ne habozz őket felkeresni.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid