Levédettek egy logót a Google új rendszeréhez, ami az Androidot válthatja majd

0

A Fuchsia OS-t már nagyon régóta fejleszti a Google, és a tervek szerint egy olyan általános rendszer lesz, ami mindenféle okos eszközön fut majd a kisebb kütyüktől kezdve az okostelefonokon át a laptopokig. Sokak szerint idővel a Chrome OS-t és az Androidot is leválthatja a Fuchsia, amelynek most van egy új logója, bár nem aratott osztatlan sikert.

Nemrég jelent meg nyilvánosan az új logóval kapcsolatos védjegybejelentés. Egy “f” betűt ábrázol a grafika, és a leírás szerint egy operációs rendszer jelölésére szolgál, innen biztosra vehető, hogy a Fuchsia OS-hez védette le a Google. Sajnos csak kis felbontásban érhető el:

Ez lehet az új Fuchsia OS logó

A Fuchsia OS-nek egyébként már korábban is volt egy logója, ez látható alul, mindenki döntse el, hogy melyik tetszik neki jobban. Bár azért azt is vegyük figyelembe, hogy a fenti új verzió valószínűleg még nem teljesen végleges, színesben talán jobban néz majd ki.

A régi/jelenlegi logó

A Fuchsia OS-t egyébként mostanában kezdik élesben is használni, de első körben csak okosotthonnal kapcsolatos készülékeken találkozhatunk vele. Már bejelentették az első generációs Nest Hub modellek frissítését, amelyeken a Linux-alapú Cast OS-t váltja az új rendszer. A későbbiekben sokféle egyéb eszközön futhat majd a Fuchsia, többek között okostelefonokon, tableteken és laptopokon is.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid