LG G Pad 8.3 bemutató

0

A mai napon az LG G Pad 8.3 tabletet szeretném bemutatni, ami egy igen jól sikerült készülék. Ha valaki egy komoly és megbízható tabletet venne így karácsony előtt, akkor mindenképp érdemes számításba venni ezt a típust.

LG-G-Pad-8.3-bemutato

Az LG G Pad 8.3, a nevéhez hűen, egy 8.3 colos kijelzővel rendelkezik, ami a mai elvárásoknak megfelelően full HD felbontású, ami 1920×1200 képpontot jelent. A True HD-IPS technológiának köszönhetően gyönyörű színekkel és nagy betekintési szöggel rendelkezik a kijelző.

A készülék az LG G2 mobiltól örökölte a formavilágát, tehát kifejezetten vékony a kijelző körüli keret, főleg két oldalt, de alul és felül se túl vastag, ugyanis semmilyen fizikai gombbal nem rendelkezik a tablet. A hátlapot szinte teljesen alumínium fedi, csak alul és felül van egy műanyag sáv. Az LG G Pad 8.3 a vékonyabb tabletek közé sorolható 7.2mm-es vastagságával, és a súlyra is kifejezetten könnyű.

Lg G Pad 8.3

A készülék lelkét a Qualcomm Snapdragon 600-as chipset adja, ami nagyon jó teljesítménnyel rendelkezik. A négymagos processzor 1,7GHz-en pörög, amit az Adreno 320-as grafikus chip egészít ki. Ehhez társul még 2GB RAM és 32GB ROM is. Az LG G Pad 8.3 bármilyen feladattal megbirkózik, teljesen folyamatos a böngészés vagy más alkalmazások használata. A komolyabb 3D-s játékok pedig meg se kottyannak ennek a hardvernek.

Multimédia terén is jól teljesít a tablet, kapunk ugyanis egy 5Mpx-es hátsó és egy 1.3Mpx-es frontkamerát, ezek minősége átlagosnak mondható, videóból viszont egész jó minőségben rögzíthetünk full HD felbontással. Az Android 4.2-vel érkező készülék GPS-t is kapott, valamint van egy 4600mAh-s akksi, ami közepes-erős igénybevétel mellett is képes 6-8 óra folyamatos működésre egy feltöltéssel.

Az  LG G Pad 8.3 ára 80 ezer Ft körül alakul, és így kategóriájában a legjobb vételnek számít. A néhány ezer Ft-tal olcsóbb Nexus 7 (2013) kicsit gyengébb hardverrel és kisebb kijelzővel rendelkezik. Ha bővebben olvasnál erről a tabletről, akkor itt egy remek LG G Pad 8.3 teszt.

LG-G-Pad-8.3-kozeli

Nyomj egy lájkot a cikkre, ha tetszett! :)

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid