LG G2 – Android 4.4 KitKat frissítés a láthatáron

0

A hír elsősorban a kanadai G2 tulajdonosok számára szól, azonban mi is levonhatunk néhány fontos következtetést a kapott információkból. Az infók szerint, melyek a kanadai illetőségű Mobile Syrup oldalán bukkantak föl, a koreai gyártó zászlóshajója 2014 első negyedévében fogja megkapni a KitKat frissítést, vagyis március vége felé. Az LG amennyire remekel, mind a hardveres megoldások mind pedig a felhasználói élmény fokozása terén, legalább annyira elmondható róla, hogy rendszerint le van maradva a többi élvonalbeli gyártótól szoftverfrissítés terén, – kivételt képez persze az Android referencia készüléke, a Nexus 5 -, ami felemás érzelmeket kelthet a userekben.

lgg2kiKat

Ha azt vesszük, hogy a Google virtuális függönyei már október 31-én lehullottak a 4.4-es Andorid KitKat névvel fémjelzett kiadásáról, akkor ez az 5 hónap elég soknak tűnik főleg, hogy a Samsung csúcs készülékeire már januárban megérkezik az új verzió. További szomorú tény, hogy az LG előző csúcsgépe az Optimus G kapcsán továbbra sincs konkrét dátum, hogy mikor kapja meg az új rendszert.

sfrupdates

Olyan hírek is felröppentek, hogy az európai felhasználók, nevezetesen a franciák már ez év végén megkapják G2-es készülékeikre a KitKat-et méghozzá OTA-s frissítés formájában. Ezen lista első verzióján egyébként még szerepelt a sima G is…

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid