LG G3 megjelenés és árak Magyarországon!

3

Tegnap írtunk arról, hogy az LG G3 nemzetközi piacra lépése június 27-én indul meg, de már azt is sejteni lehet, hogy mikor kerül az új csúcsmobil a magyar boltok polcaira.

Az LG G3 hazai sajtóbemutatójára július 1-jén kerül sor, és valószínűleg néhány napra rá már meg is vehetjük a készüléket (Frissítés: Magyarországon július 4-től lesz kapható a G3). Függetlenül 180 ezer Ft környékén alakul majd az ár, de van ahol már most is előrendelhető.

LG-G3

A szolgáltatók közül eddig csak a Telekom oldalán jelent meg az LG új csúcsmobilja, itt előfizetés és hűségidő nélkül kb. 160 ezer Ft-ba kerül a készülék, ráadásul egy vezeték nélküli töltőt is kapunk hozzá ajándékba. Ez elég jól hangzik, tekintve hogy az egyik legkomolyabb jelenlegi okostelefonról van szó.

Az LG G3 legszebb része valószínűleg az 5.5 colos kijelző, ami hatalmas 2560×1440 pixeles felbontással bír. A nagy képátló ellenére egy viszonylag kompakt  mobilt kapunk az ultravékony kávának köszönhetően. A G3 így összességében csak minimálisan nagyobb az 5-5.2 colos versenytársainál.

LG-G3-VS-Samsung-Galaxy-S5

LG G3 és Samsung Galaxy S5

Hardveres téren is meg lehetünk elégedve, hiszen a Snapdragon 801 az egyik legjobb jelenlegi mobilprocesszor, ráadásul a következő generációs Snapdragon 805 alig lesz erősebb nála. Nem érdemes tehát várni az erősebb hardverekre, mivel túl nagy előrelépés nem várható egy fél éven belül.

Említést érdemel még a 13 megapixeles kamera, ami annyi extrával jön, hogy felsorolni is nehéz. Nagy hasznos például az optikai képstabilizátor (OIS+) vagy a lézeres autofókusz, amivel rekordgyorsasággal készíthetünk tűéles képeket.

Neked bejön az új LG G3?

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid