LG G4 – bőr hátlap és f/1.8-as kamera

0

Hamarosan bemutatják az LG G4-et, és mondanom sem kell, a pletykagépezet a készülék körül szinte megállás nélkül zakatol. A dél-koreai vállalat zászlóshajójának hátlapi kameráját viszont most maga a gyártó leplezte le egy friss promóvideó, illetve egy meghívókép révén.

A bemutatóhoz kapcsolódó fotón a G4 hátlapi kamerája pózol, és a fölötte lévő felirat egyértelműen arra utal, hogy f/1.8-as apertúrával érkezik az egység. Ez hatalmas előrelépést jelent a tavalyi G3 f/2.4-es kamerájához képest, azaz az új csúcsmodell minden bizonnyal sokkal jobban teljesít majd rossz fényviszonyok között.

LG G4 camera

A fontos megemlíteni valók közé tartozik továbbá a kéttónusú LED villanó, valamint a lézerfókuszálási képesség megléte is, ami a legjobb telefonos kamerák közé emeli az LG következő generációs csúcsmodelljét. Ha hinni lehet a fámának, a hátlapi szenzor maximum 16 megapixeles felbontással készít majd fényképeket, és a 4K-s videók megörökítése sem okoz majd gondot számára.

Ami még feltűnhet a képen, az a bőr mintázat. Ez talán arra utal, hogy a G4 hátlapja is valami hasonló textúrával érkezik.

Az alábbi videóban szintén az LG G4 kamerája kapja a főszerepet, ezt lent meg is tekinthetitek. A készüléket április 28-án mutatja be a gyártó, és bár már mi magunk is türelmetlenül várjuk az eseményt, ez a pár hét hamar el fog telni. Ha szeretnéd tudni, mire számíthatunk még az LG G4 kapcsán, ajánlom figyelmedbe korábbi cikkeinket!

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid