LG G4 S – újabb kompakt G4 változat jön

0

Úgy látszik még mindig érkeznek olyan középkategóriás telefonok, amelyek az LG G4 márkajelzés alá tartoznak. A G4 S elnevezés alatt futó készülék jellemzői jobbak, mint az LG G4c-jé, ami többek között nagyobb és élesebb kijelzőt, illetve erősebb chipsetet jelent. 

Bár az LG G4 S specifikációi nem rosszak, nyilván nyomába sem ér az aktuális zászlóshajónak.

LG G4 S

A mobilnak a G2-re hajazó 5.2 hüvelykes Full HD megjelenítője van. A hátlapi kamerája 8 megapixeles – akárcsak a G4c-nek -, de ezúttal lézeres autofókuszt is kapunk.

LG G4 S 2

A processzor fajtája ismeretlen, valamilyen nyolcmagos lapkáról van szó 1.5 GHz-es órajellel, ez könnyen jelentheti a 64 bites Qualcomm Snapdragon 615-öt.

LG G4 S 4

Külalakra természetesen a készülék a csúcsmodellre fog hajazni, viszont a többi jellemző és tudnivaló egyelőre ismeretlen, beleértve az árat, és az értékesítés indulásának dátumát is.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid