Hatalmas P-OLED kijelzővel jön az LG V30

0

Az LG kiadott egy hivatalos sajtóközleményt a hamarosan érkező csúcsmobiljáról, amelyből fontos részletek derülnek ki, ráadásul egy képet is közzétett a gyártó a készülékről.

Az alábbi képen ugyan nem látszik a teljes készülék, csak az alja, de ez már legalább hivatalos, és így is elég sok minden leszűrhető belőle. Egyértelműen látható például, hogy a kijelző két oldalt enyhén hajlított lesz, és a sarkak a G6-hoz hasonló lekerekítést kapnak.

Az LG által kiadott információk alapján az új csúcsmodell egy 6 colos P-OLED kijelzőt kap, ami annyit jelent, hogy maga a panel üveg helyett műanyagból készül, így kevésbé lesz törékeny az egyébként Gorilla Glass 5-tel védett megjelenítő. Továbbá ennek köszönhetően az enyhe hajlítást is könnyebben meg tudta oldani az LG, ami látható is a fenti képen.

A képarány az LG G6-hoz hasonlóan 18:9-es (vagyis 2:1-es) lesz, és a vékony káváknak köszönhetően a mobil kisebb lesz, mint az 5.7 colos kijelzővel szerelt LG V20. Az LG azt is elárulta, hogy annyira lecsökkentették a keret méretét, hogy az előlapról le kellett venni a gyártó logóját, így csak a hátlapon lesz jelzés.

Az alábbi renderkép már nem hivatalos, de minden bizonnyal így néz majd ki a végleges készülék teljes valójában:

Az LG V30 bemutatójára augusztus 31-én kerülhet sor, és biztosra vehető, hogy egy valódi 2017-es csúcsmobilt kapunk Snapdragon 835 processzorral és ütős hátlapi duál kamerával.

forrás: LG

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid