Umidigi S – Duál kamera, 4 GB RAM és méretes aksi kedvező áron

0

Umidigi telefonokról már többször írtunk, hiszen kedvező áruk miatt ajánlott vételnek számítanak. Cikkünk alanya, az Umidigi S sem kivétel ez alól, mely most további kedvezménnyel vásárolható meg.

Az Umidigi S igyekszik mindenből a lehető legjobban teljesíteni, és összességében igen kiegyensúlyozott felszereltséggel bír. Kinézetre igazi kínai mobil, mely elölről még a Samsung Galaxy S6-ot idézi a formájával és a Home gombjával, melyben egyébként az ujjlenyomat-olvasó is megtalálható.

Hardverben mindent megkapott, amit ebben az ársávban kívánni lehet. A készüléket a 8 magos Helio P20 rendszerchip hajtja, melyet 4 GB memória és 64 GB háttértár egészít ki, ráadásul Android 7.0 fut rajta. 5.5 colos kijelzőt kapunk, Full HD felbontással, míg a tartós használatért egy 4.000 mAh-s akkumulátor gondoskodik, ami USB-C porton keresztül tölthető.

A fotózás kedvelői is elégedettek lehetnek, mivel hátul duál kamera teljesít szolgálatot, mely egy 13 és egy 5 megapixeles szenzorból áll, a szelfikről pedig az 5 megapixeles előlapi kamera gondoskodik.

Akiknek megtetszett a Umidigi S telefon, azok most kedvezményesen vásárolhatják meg a Tomtop-tól, mivel 30 dollárral leakciózták. Így most mindösszesen 170 dollárért megrendelhető meg, ami nettó 43.500 Ft.

Forrás: Tomtop

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid