Szép csendben befutott az LG V35 ThinQ is

0

Nem harangozták be túlságosan az új LG V35 ThinQ-et, ami valószínűleg azért lehet, mivel nagyjából megegyezik az elődökkel. Persze ez nem akkor probléma, mivel azok is kifejezetten jól sikerültek.

Az LG V35 ThinQ láttán azaz érzésünk, hogy már láttuk a mobilt, ami nem véletlen. Az elődje az LG V30S ThinQ volt, melyet egyébként az LG V30-ról mintáztak, persze egy kicsit mindig fejlődött a konstrukció.

Az LG V35 megtartotta a 6 colos, HDR-t is támogató FullVision OLED kijelzőt. Kamerában fejlődött egy kicsit, mivel megörökölte a G7 ből ismerős duál kamerát (mindkettő 16MP-es), és a szelfikért felelős optika is 8 MP-esre nőtt. A főkamera szintén megkapta a G7-tel debütáló Super Bright Camera módot is.

A hangra igazán odafigyelnek az LG-nél, mivel ez a modell is Quad DAC-kal van szerelve, és többféle hangjavító tulajdonsággal is felruházták. Ilyen pl a DTS:X lehetősége, ugyanis szoftveresen tudja emulálni a 7.1 csatornás 3D hangzást. Nem mellesleg a mobilhoz egy jó minőségű Bang & Olufsen fülhallgató jár.

A 3300 mAh-s akkumulátor 10%-kal nagyobb, mint amit a G7-nél kaptunk, és támogatott a vezeték nélküli töltés, illetve a Quick Charge 3.0 gyorstöltés is. A hardver terén is van előrelépés, mivel immár a Snapdragon 845 chip felelős a sebességért, míg a V30-ban még az előző generációs SoC teljesített szolgálatot (S835). Szerencsére nem maradt ki az IP68-as védettség sem.

A memória is 6GB-ra duzzadt, tárhelyből pedig kétféle verziót kapunk: 64GB és 128GB-os változatban lesz majd elérhető, de természetesen ezt még memóriakártyával is bővíthetjük. A telefonon már a megjelenés pillanatában Android 8.0 fut, amit a ThinQ család applikációival túrbóztak fel.

Az LG tehát hozta a kötelezőt, se többet, se kevesebbet. Érezhetjük úgy is, hogy a pohár félig üres. Minimális változást kapunk, ráadásul a 900 dolláros árcetli sem gyenge. Viszont nézhetjük a pozitívumokat is, miszerint ízig-vérig csúcsmobilról van szó, erős hardverrel és notch nélküli OLED kijelzővel.

Forrás: Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid