M9 helyett Hima lesz az új HTC csúcsmodell neve

2

Néhány nappal ezelőtt megszellőztettek néhány specifikációt a soron következő HTC zászlóshajóról, amiről akkor még mindenki úgy tudta, hogy a One M9 nevet fogja kapni. Most, az @upleaks nevű szivárogtató jóvoltából kiderült, hogy a tajvani cég nem használja a továbbiakban az “M” betűt csúcsmodelljeinek nevében, és a jövőre érkező zászlóshajónak a “Hima” nevet fogják adni.

HTC-One-M9-concept-by-Fabrizio-DOnofrio-5

Koncepció

A néven kívül azért lehet egyet és mást sejteni az új HTC fenevadról: 5 hüvelykes Full HD kijelző, Qualcomm Snapdragon 810-es processzor (4 Cortex-A57-es mag 2.0 GHz-en és 4 Cortex-A53-as mag 1.5 GHz-en és Adreno 430-as grafikus gyorsító) és 3GB RAM. A pletykák szerint a hátlapon egy 20.7 megapixeles kamera feszíthet, míg az előlapi társa 4 megapixeles selfie-ket tud majd lőni. Az LTE modem Cat.6-tal már szinte kötelező egy ilyen szintű mobilnál, mint ahogyan az Android 5.0 Lollipop is az,  operációs rendszer gyanánt. Utóbbihoz természetesen a sokak által – méltán – kedvelt Sense 7.0 felhasználói felület is járni fog, ami ugyebár a gyártó saját tervezése.

A készülékben a hírek szerint egy 2840 mAh-s telep lesz található. A Hima várhatóan nemsokára bejelentésre kerülhet, valószínűleg a januári CES kiállításon, és már márciusban elkezdődhet az értékesítés. A fenti hírözönhöz még tartozik egy érdekesség: lehetséges az is, hogy a Hima-nak lesz egy “olcsóbb” változata, a Hima Ace, ami ráadásul két SIM kártyát is kezelni fog. Ezen felül az MWC-n még várható néhány Desire mobil is – állítja a népszerű kiszivárogtató.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid