Mágneses töltő bármely mobilhoz

0

Ha te is unod a töltőkábellel való állandó bajlódást, de a mobilod nem támogatja a vezetéknélküli töltést, vagy csak olcsóbb alternatívát keresel, akkor itt a tökéletes megoldás!

Létezik egy mágneses töltőkábel, ami bármely microUSB porttal rendelkező mobillal használható, és kiküszöbölhető vele az állandó dugdosás, ráadásul még 1500 Ft-ba sem kerül.

magnetic-1m-1

A Magnetic 1M névre hallgató töltőkábel két részből áll. Van egy apró csatlakozó, amit akár állandó jelleggel is a mobilunk microUSB foglalatában tarthatunk, és ha töltésre szorul a készülék, akkor egy pillanat alatt csatlakoztathatjuk a kábelt, ami egy mágnes segítségével szinte magától bepattan a helyére.

Mindez egyéb előnyökkel is jár az egyszerűbb töltésen túl. A kis csatlakozó porvédőként is szolgál, nem engedi elkoszolódni a microUSB portunkat, ráadásul ezzel a metódussal kiküszöbölhető a kopás is, hiszen így nem kell állandóan ki-be húzni a töltő csatlakozóját.

magnetic-1m-2

A Magnetic 1M két változatban is elérhető, a sima, rövid verzió  kb. 1300 Ft-ba kerül ingyen postával, ez akkor használható, ha nincs tok a mobilon. A hosszabb variáns akkor jöhet jól, ha tokban tartjuk a mobilt, ez durván 1500 Ft, és ezt is ingyen házhoz viszik. Ennyiért szinte ajándék ez az apró, de annál hasznosabb eszköz.

Hogy tetszik?

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid