A csúcsmobilokkal vetekszik majd az új Samsung Galaxy A9

0

A Samsung hamarosan bővíti Galaxy A szériáját, mégpedig az A9 elnevezésű modellel. Korábban már lehetett ezt-azt hallani a készülékről, most pedig a Geekbench adatbázisában tűnt fel a telefon.

A Geekbench egy szintetikus tesztapplikáció, a célja felderíteni egy-egy okostelefon belső rejtett képességeit, és miközben ezt teszi, értékes információkat szivárogtat ki az értesülésekre éhes szaksajtó számára. A teszteredmények megerősíteni látszanak azt, hogy a méretes kijelzővel – 5.5 col, vagy nagyobb – szerelt készülék belsejében az új Qualcomm Snapdragon 620 fogy ketyegni. Négy darab Cortex-A72-es, valamint négy Cortex-A53-as processzormag található a chipsetben, és a teszt megerősítette a korábban pletykált 3 GB RAM-ot is.

Az új mobil tesztprogramban elért eredménye egyébként megközelíti az Exynos 7420-as készülékek pontszámait, annak ellenére, hogy a Snapdragon 620-at nem csúcsmobilokban szánták.

Samsung-Galaxy-A9

A frissített Snapdragon processzor támogatja a 4K felbontású videók rögzítését, ráadásul egy X8-as LTE modem is található a belsejében, amelynek a segítségével akár 300 Mbps letöltési sebesség is produkálható, legalábbis elméletileg. Így még gyorsabban lemerülnek az amúgy is nevetséges méretű mobilinternet keretek… :)

Bár ez már nagyon sok információ, még közel sem teljes a kép. Egy erős felsőkategóriás készülék képe rajzolódik ki az eddigiek alapján, így még nagyobb kíváncsisággal várunk minden további napvilágra kerülő értesülést a telefonnal kapcsolatban.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid