Új ZTE csúcsmobil jön Snapdragon 820-szal és keret nélküli kijelzővel

0

Egy vadonatúj, a kijelző melletti kávát teljesen mellőző ZTE mobilt ábrázoló renderelt képek bukkantak fel Kínában. A ZTE Nubia Z11 elnevezésű készüléken ugyanazt a FIT technológiát fogják alkalmazni, mint a korábbi, szintén keret nélküli Nubia Z9-en, így a megjelenítő peremén véghezvitt gesztusokkal különféle funkciók előcsalogatására leszünk képesek.

Persze nem csak ezért, vagy a perem görbületét elrejtő technológia miatt érdekes a mobil, hiszen egy valódi csúcsmodellről beszélhetünk. 5.2 hüvelykes megjelenítőjén QHD, vagyis 1440×2560 felbontásban sorakoznak a pixelek, ez egy 565 ppi-s képpontsűrűséget produkál, ami bizony már nem piskóta.

Renders-of-ZTE-Nubia-Z11-show-off-gorgeous-front-panel (1)

A burkolat alatt egy Snapdragon 820 ketyeg, négy Kryo maggal és egy Adreno 530-as grafikus gyorsítóval, amelyekhez 4 GB RAM társul. Ha nem esett még le az állad, akkor megemlíteném, hogy a belső tárhely mérete 128 GB. Bővíthetőségről egyelőre nem tudni, de talán ezúttal ez nem is annyira égető kérdés. A mobilban biometrikus szenzor is található, így az ujjlenyomatunk segítségével is feloldhatjuk a készüléket.

Renders-of-ZTE-Nubia-Z11-show-off-gorgeous-front-panel (2)

Renders-of-ZTE-Nubia-Z11-show-off-gorgeous-front-panel (3)

Fotózás terén is ott van a ZTE jövendőbelije: a hátlapon egy 20.7 megapixeles, az előlapon pedig egy 13 megapixeles kamera található. A telefon valamikor jövőre lépne ki a homályból, és ha jó árazást kap, valódi sikertörténet lehet belőle. Neked hogy tetszik?

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid