Friss infók a Samsung mobilok Android 6.0-s frissítéséről

5

Nemrég megírtuk, hogy mely Samsung mobilokra mikor várható a legújabb Android érkezése, most azonban frissült, illetve bővült a lista. Sajnos azonban nem mindenki örülhet…

A Samsung készülékek frissítése három fázisban fog történni, az elsőben természetesen leginkább az újabb csúcsmodellek szerepelnek. Most úgy néz ki, hogy ebben az évben egyedül a Note 5 kapja meg az Android 6.0-t, valamikor decemberben. Az S6 edge+, az S6 edge, illetve az S6 új szoftvere januárban érkezhet, a Note 4 és a Note Edge pedig februárban frissülhet. Ezek után a Galaxy S5 kerül majd sorra, valamikor áprilisban.

Az első fázisba tartozik még a Galaxy Alpha, illetve a Tab S2 készülékek, ezek is valamikor tavasszal frissülhetnek, de itt még bizonytalan az időpont.

Samsung-Android-6.0-Marshmallow-update-roadmap-November

A második fázisba a Galaxy A, J, E és Tab S modellek tartoznak, de ez nem azt jelenti, hogy mind megkapja az Android 6.0-t. Az A8 már márciusban frissülhet, a Tab S 10.5 áprilisban, a többi készülék frissítése még bizonytalan. Annyit viszont már tudni, hogy a belépőszintű J1 nem frissül tovább, ami nem is meglepő.

A harmadik fázisba a Galaxy Tab A készülékek, illetve a 2014-es csúcsmodellek, azaz a Galaxy S4 és a Galaxy Note 3 tartoznak. Ez utóbbi két készülék frissítését azonban nem engedélyezték, azaz minden bizonnyal már nem kapják meg az Android 6.0-t. Ez elég szomorú, de azért lehetett rá számítani, hiszen mindkét mobil elmúlt már 2 éves.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid