Magyar Logó Kvíz – újratöltve

0

Ha sokak számára ismerősnek tűnik a Magyar Logó Kvíz elnevezés, az nem véletlen, hiszen az alkalmazás 2013-as megjelenésekor nagy népszerűséget vívott ki magának. A fejlesztők, a felhasználók kérésének eleget téve, most új verziót dobtak fel a piacterekre, mely 2 új pályát kapott és jelentős grafikai és funkcionális ráncfelvarráson is átesett. Az új verzió – elődjéhez hasonlóan – mindhárom platformon elérhető és továbbra is ingyenes.

De nézzük, hogy mivel is van dolgunk! A Magyar Logó Kvíz jelenleg tíz kategóriában teszteli agyunk logóazonosító központját. Minden kategóriában 24 magyar embléma várja, hogy hiányzó részeit fejben kiegészítve sikeresen azonosítsuk őket. Néhány logó esetében nincs könnyű dolgunk, ezért a fejlesztők minden feladványhoz mellékeltek egy opcionális segítséget is, de vigyázzunk, mert ha felhasználjuk őket, az a pontjainkon is meg fog látszani.

logo_kviz_1

Ha semmiképpen nem boldogulunk a feladvánnyal, akkor érdemes kihasználni az új FB post funkciót, mellyel barátaink segítségét is kérhetjük, ami nem mellesleg pontlevonással sem jár. Segítségkérés mellett sikeres megfejtéseinket is közzé tehetjük a legnépszerűbb közösségi oldalon. 13 sikeres megfejtés után aktiváljuk a következő kategóriát, ahol új kihívások várnak. A játék során az időt és a felhasznált segítségeket figyelembe véve kapott pontjainkkal célozhatjuk meg a ranglista első helyét.

logo_kviz_2

A megjelenés óta folyamatosan bővülő kategórialista a közeljövőben újabb három családtaggal bővül majd – ha kíváncsi vagy az új megfejtenivalókra vagy próbára akarod tenni magad a meglévő rejtvényekkel, töltsd le az alkalmazást és kelj versenyre a cimboráiddal, hogy ki a magyar logók legszakavatottabb ismerője!

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid