Beárazták az LG G Flex 2-t

0

Az idei CES-en bemutatott hajlított kijelzős okostelefon sokak figyelmét felkeltette, a remek dizájnt és a masszív hardvert együtt ünnepelte a szakma és az LG rajongói. A dél-koreai gyártó csúcsmodellje végre árcédulát is kapott, és véleményem szerint egyáltalán nem fogott vastagon az a bizonyos ceruza.

Akik szeretnék megismerni közelebbről a készülék hardveres specifikációit, a mobil öngyógyuló hátlapját, javaslom kattintsanak korábbi cikkünkre.

G-flex-2

Az elődjéhez képest kompaktabb, erősebb, és szebb kijelzővel felvértezett készüléket cseppet sem árazták túl, a németországi és olasz Amazon Store-okban ugyanis 599 euróért lehet majd hozzájutni az LG újdonságához. Szerintetek megér ennyit az új G Flex 2?

Amazon.de

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid