Magyar raktárról is elérhető a Xiaomi M365 elektromos roller a Tomtopnál

0

Jön a jó idő, egyre több időt tölthetünk a szabadban, és ebben remek társunk lehet a Xiaomi eszköze, amellyel akár a tömegközlekedés borzalmait is kiválthatjuk. 

  • Frissítés (2018. 06. 25.): újra akciós a roller!

A Xiaomi M365 elektromos roller igazi telitalálat lett, és hatalmas népszerűségnek örvend világszerte, hiszen prémium anyagokból készült, összehajthatósága miatt könnyű szállítani, ráadásul akár 30 km-t is megtehetünk vele egyetlen töltéssel. A gyorsasággal sem lesz gondunk, mivel akár 25 km/h-s sebességre is képes.

A remek üzemidőt egyébként több mindennek köszönheti. Egyrészt a hatalmas 18650 mAh-s akkumulátorának, amivel remekül gazdálkodik, másrészt a kinetic energy recovery systemnek, amely segítségével menet közben képes valamennyire visszatölteni az akkumulátort, méghozzá a kinetikus energia átalakításával, amiből elektromos energiát nyer. A töltöttséget egyébként egy 4 ledes indikátoron követhetjük figyelemmel, nehogy beleszaladjunk a lemerülésbe.

A fékezéssel sem lesz gondunk, mivel ABS rendszert is kapott, a kereket pedig úgy alakították ki, hogy mindenféle úthoz remekül alkalmazkodjon, és a 8.5 colos kerekeket ellátták rázkódásvédelemmel is. A duál fékrendszernek köszönhetően gyorsan meg tudunk állni, amennyiben ez szükséges.

Természetesen fel van szerelve némi extrával, ahogy azt a mai igények megkövetelik. Telefonos applikáción keresztül tudjuk monitorozni szokásainkat, és a teljesítmény adatokat. Az éjszakai közlekedés sem okozhat gondot, mivel elöl és hátul is lámpával látták el. Összehajtása egyébként pofonegyszerű, és nagyjából 3 másodpercet vesz igénybe.

A Xiaomi M365 elektromos roller fekete és fehér változatban rendelhető, és a Tomtop webshopjában magyarországi raktárról érhető el a termék (német raktárat ír az oldal, de azt az információt kaptuk, hogy ez esetben kivételesen Magyarországról szállítanak)! Az ár 469 dollár, ami 130.000 Ft-ra jön ki, és erre már semmilyen plusz költség nem jön rá. Ha szeretnél egy ilyen rollert, akkor ezen a linken rendelheted meg.

Frissítés:WD5151 kuponnal 450 dollárra csökken az ár!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid