Kiszivárogtak a OnePlus 6 specifikációi

0

Nemrégiben egy kiszivárgott összehasonlításból megtudtuk a OnePlus 6 256 GB-os változatának várható árát, ami ha minden igaz 610 euró körül fog alakulni. Most pedig még több jellemző szivárgott ki, amelyek a zászlóshajó-gyilkos mobil kameráit, és más egyéb specifikációit leplezik le. 

Az itt található összesítés értelmében 6.28 colos AMOLED megjelenítője lesz a OnePlus 6-nak, amelyre 2280×1080 képpontot integrálnak majd. Nem meglepő módon ez ugyanaz a panel, mint amit az Oppo R15 esetében is felhasználtak, ugye a két márka mögött ugyanaz az érdekeltség áll. A telefonhoz várhatóan a Qualcomm Snapdragon 845-ös chipsetjét fogják felhasználni, a CPU órajele 2.7 GHz.

A hátlapi kamera érzékelői 16, valamint 20 megapixelesek lesznek,  mindkét szenzor apertúrája f/1.7, vagyis a kiépítés teljesen megegyezik a OnePlus 5T esetében felhasználttal. Az előlapi kamera felbontása 20 megapixel, ami szintén komoly előrelépés, a rekeszértéke pedig f/2.0 a listázás szerint. A rendszermemória 6 GB lesz, a belső tárhely 128 GB, legalábbis az adott készülék, melynek jellemzői kiszivárogtak, egy ilyen összeállítást tartalmaz. Valószínű azonban, hogy lesz drágább kiadás is 8 GB RAM-mal.

Az operációs rendszer Android 8.1, minden bizonnyal Oxygen OS felülettel, a kínai piacra szánt variánsok persze Hydrogen OS-t fognak kapni. Szintén az Oppo R15-re hajaz a készülék akkumulátorának kapacitása, ami ebben az eseten is 3450 milliamperóra.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid