Magyar videón az OPPO Find 7a ColorOS 2.0 rendszere!

1

Hatalmasat alkotott az Oppo a Find 7-es készülékkel, ami az egyik legdurvább jelenlegi csúcsmobil. Szinte egyedülálló a QHD felbontású 5.5 colos kijelzője, de más téren is kiemelkedik a kínai gyártó zászlóshajója.

A készüléknek van egy full HD-s változata is, az Oppo Find 7a, ami azoknak lehet jó, akik nem vágynak fölöslegesen nagy felbontásra. Mindkét változaton az Oppo saját rendszere, a ColorOS fut, ami természetesen android alapú. Ennek a működésébe nyerhetünk most bepillantást Barcza Márton jóvoltából, aki az Oppo magyarországi nagykövete.

Az egyik leghasznosabb újítás a gesztus alapú feloldás, ami rengeteg lehetőséget rejt magában. A képernyő lezárása a Home gombon megejtett dupla kattintással lehetséges, a feloldáshoz pedig ugyanez a mozdulat kell, amit bárhol elvégezhetünk a kikapcsolt kijelzőn. Persze ez még nem minden, mivel különböző előre megadott ujjmozdulatokkal bármilyen alkalmazás egy pillanat alatt elérhetővé válik a lezárt állapotból.

Más újdonságokat is bemutat a videó, ami ráadásul még koránt sem teljes, mivel készül majd egy hosszabb bemutató az Oppo Find 7a készülékről.

Oppo-Find7

Ha valaki ilyen mobilt venne, akkor ezen az oldalon rendelheti meg 399 eurós áron, ami nagyon kedvező a többi csúcsmodellhez képest (jelenleg nincs raktáron, de ez hamarosan változhat).

Hasznos magyar linkek:

OPPO rajongók Facebook oldala

OPPO Forums Hungary

OPPO magyar tesztvideók

További hírek, és a teljes bemutató videó hamarosan!

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid