6 menő kütyü, amit androidos mobillal irányíthatsz!

0

Vannak olyan játékok, amik nem csak gyerekeknek készülnek. Ide tartoznak a cikkben bemutatott kütyük is, amik a szórakozás egy felsőbb szintjét képviselik.

Szereted a Hummereket? Akkor a következő távirányítós játék neked való! Már 70-80 dollár körül is beszerezhető, ráadásul kamera is van benne, amit ugyanúgy a mobilunkról vezérelhetünk, mint magát az egész járművet.

Cover-Hummer-Drive-SPY-WiFi-Control

[divider]

Sphero 2.0 egy egyedülálló játék! Kívülről csak egy gömböt látunk, de belül van egy erős motor, ami akár 2m/s sebességre is felgyorsítja az eszközt. A mozgása programozható, de ez olyan egyszerű, hogy egy gyerek is meg tudja tanulni. Az ára 99 dollár és többféle alkalmazás is elérhető az irányításához.

Sphero-2.0

[divider]

A Griffin Helo TC egy mini távirányítós helikopter, amit leginkább beltéri használatra terveztek. Az irányítás egyszerű, és többféle vezérlési séma is elérhető a hozzá készült mobilos alkalmazásban. Az ára 49 dollár.Griffin-Helo-TC

[divider]

Rover Revolution nevű játék egy igazi mini kémautó! Van rajta forgatható éjjellátó kamera, és akár 50 méteres hatótávig is használható. Az ára 199 dollár.

Rover-Revolution

[divider]

Az AR.Drone egy hihetetlenül menő, kamerával ellátott quadcopter. Kültéren és beltéren is használható, ráadásul van GPS vevővel ellátott változata is. Magyarországon is kapható 90 ezer Ft-os áron.

ardrone2_hd_lifestyle_nevada_1


[divider]

Az Ollie nagyon hasonlít a korábbi Spherohoz, de ez henger alakú, ráadásul gyorsabb is, mivel több mint 6m/s sebességre képes. Sajnos még nem kapható, de hamarosan megjelenik.

Ollie

Ha tetszett a cikk, akkor nyomj egy hatalmas lájkot!

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid