Számológépek csatája! Melyik a jobb?

0

A mostani cikkben 3 számológépet mutatok be nektek. A lényegük ugyanaz, de mindegyik más extra képességekkel rendelkezik,  és emiatt akár mindháromra szükségünk lehet.

 

CALCU

Az egyik legszebben kinéző számológép a mai picaon. Szerencsére ez nem ment a tudásának a rovására. Az alapoktól a tudományos számolásig mindent tud. Ezen kívül még rengeteg dologra alkalmas. Tudunk neki megadni állandó számot, mint például a Pí. Ha pedig nem tetszik a kinézet, akkor válogathatunk különböző témák között is.

calcu1

Maga a program ingyenes, de a beállításoknál és az előzményeknél megjelennek hirdetések. Ezeket prémium előfizetéssel tudjuk eltüntetni. Ráadásként rengeteg nyelvet támogat, köztük a magyart is.

Az alkalmazás innen tölthető le: Google Play

 

Algeo

Tudja az alapokat, és a tudományos számításokkal is elboldogul, pont úgy, mint a függvényekkel.  Bizony, vele egyszerűen ábrázolhatsz függvényeket.

algeo1
Egyszerű és letisztult a kinézete, nem bonyolult a használta sem. Akinek a mindennapjaiban megjelenik a függvények ábrázolása, annak hasznos lehet ez a kis program.

Az alkalmazás innen tölthető le: Google Play

 

MyScript Calculator

Ez a számológép teljesen eltér az eddigiektől. Itt nem pötyögni kell, hanem rajzolni! A programunk elemzi a rajzot, azt felismeri és átírja számokká, majd utána elvégzi a műveletet.

myscript1

Akármennyire is jó kézügyességgel rendelkezünk, ajánlatos kipipálni azt a lehetőséget, hogy ne automatikusan kezdje el az átalakítást, hanem jelenítsen meg nekünk egy gombot a számolás elkezdéséhez, mert néha nem ismeri fel amit írunk neki, vagy pedig túl lassúak vagyunk. Rengeteg mindent tud az alkalmazás, de a legjobban mégis a törteknél tudjuk kihasználni, mivel ezeket általában nehezebb beírni.

Az alkalmazás innen tölthető le: Google Play

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid